Menu Sluiten

Afvoerbuizen Verbouwing

Met een zeer compleet assortiment hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team van 40 medewerkers staan we klaar voor particulier, vakman en schrijnwerker.

Familiebedrijf met warm hart voor hout

Al meer dan 50 jaar vinden particulieren en professionals in de bouw hun weg naar Houthandel Gijsbrechts. Met een zeer compleet aanbod hout, parket, platen, bekleding voor vloer, muur, wand, plafond, dak en afwerkingsmaterialen voor ramen en deuren. Met ons team – 40 medewerkers ondertussen – staan we klaar voor de particulier, vakman en schrijnwerker.

Onze producten:

Als houthandel zijn we trots op ons marktgericht assortiment, onze enorme stock én betrouwbare levering. Voor de kleinhandel hebben wij als invoerder en groothandel steeds een ruime voorraad hout die snel geleverd kan worden. Wist je trouwens dat we ook bekend zijn voor onze detailhandel? Voeg daarbij ons professioneel machinepark waar we hout, platen en panelen op maat zagen, en je begrijpt dat we een solide totaalpartner zijn voor hout en interieur.

Bezoek zeker onze houthandel en doe-het-zelf aan de Oude Liersebaan te Heist-op-den-Berg. Winkel, toonzaal en magazijn op dezelfde site, met ruime parking. Zelf afhalen is steeds mogelijk. Of kom eens langs, altijd welkom!

00743980074398

Meer info

tags: Afvoerbuizen Nieuwbouw – Afvoerbuizen Verbouwing – Afwatering Nieuwbouw – Afwatering Sanitair – Afwatering Verbouwing – 

Wenst u meer info over afvoerbuizen verbouwing kijk dan vlug op http://www.gijsbrechts.be | Afvoerbuizen Verbouwing

Hout | Deuren | Interieur | Sanitair | Bouwmateriaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afvoerbuizen verbouwing

www.wimh.be d ontstoppingsdienst die u uit de penarie zal helpen snel effici nt en netjes werken daar streven wij naar en dit voor een eerlijke prijs. Home wij zijn uw partner voor industri le reiniging ledigen en vakkundig reinigen van de slibputten hemerijckx wim is een erkend vervoerder en overbrenger van afval.registratienr bij ovam al het verzamelde afval wordt afgevoerd naar een erkend verwerker camera inspectie met onze computergestuurde kleurenrioolcamera s gaan we recht in de rioleringen kijken zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen afvoerbuizen verbouwing zijn zeer populair We zoeken zo naar de oorzaak en de locatie van de verstopping. Om een beter beeld te bekomen tijdens de camera inspectie kan het zijn dat de afvoerbuizen eerst moeten gereinigd worden. Elk detail kan worden waargenomen en breuken verzakkingen verborgen putjes enz… Kunnen precies gelokaliseerd worden. Door middel van camera inspectie kunnen we u ook helpen om het rioolstelsel van uw woning in kaart t.

deze website gebruikt cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Lees meer rarr sluiten boslaan lanklaar dilsenstokkem belgi infovandeboel.be facebook contact registreer login winkelmandje home het bedrijf dakpannen dakmaterialen downloads promoties kleidakpannen betondakpannen daktoebehoren dakwerken referenties nieuwbouw renovatie zinkwerken goten en buizen reparaties dakisolatie dakraam reinigen reviews offerte contact renovatie dakrenovatie van noodzaak tot nieuwe mogelijkheden geen enkel dak is gebouwd voor de eeuwigheid het nut van afvoerbuizen verbouwing Wat te doen als uw dak doorzakt of de balken beginnen te rotten of u die oude schuur wil ombouwen tot een gastenverblijf dakrenovatie is het simpele antwoord op vele vragen. redenen om uw dak te laten vernieuwen van de redenen waarom mensen hun dak laten vernieuwen is veiligheid zeker de belangrijkste. Uw dak moet stevig zijn. Het moet uw gezin en uw inboedel bescherm.

Berichtgeving over Afvoerbuizen verbouwing

fbocnaine.o container huren container steenpuin zand container steenpuin zand container bouwen sloopafval container groen tuinafval container hout container grofvuil gemengd afval container papier en karton container glas container asbest andere afvalstromen containerpark recyclage glas recyclage hout recyclage recyclage kunststof recyclage ramen en deuren recyclage bouwafval onze locaties contact gratis offerte nl nl fr fr container huren voor steenpuin met meer dan zand een afvalcontainer huren voor steenpuin bent u aan het bouwen of verbouwen en wilt u voordelig een container huren voor het afvoeren van het steenpuin dat vrijkomt bij het slopen van muren uitbreken van vloeren dakrenovatie en andere verbouwingswerken bij bruco containers kan u nvoudig en goedkoop een container huren snel geplaats.